Paprastas ir drėgnas obuolių pyragas su aguonomis

Paprastas ir drėgnas obuolių pyragas su aguonomis

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 8 Neseniai rodžiau du savo mėgstamus obuolių pyragus, tai sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas ir purus biskvitinis obuolių pyragas. O šiandien pristatau Jums dar vieną savo atradimą – paprasta, bet tuo pačiu drėgna ir nuostabų obuolių pyragą su aguonomis. Pyragas gaunasi be galo gardus, “šlapias”, ne per saldus. Tik … Skaityti toliau

Šlapias obuolių pyragas su kondensuotu pienu

Šlapias obuolių pyragas su kondensuotu pienu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 40 min Porcijos: 8 Itin gardus obuolių pyragas su kondensuotu, mano pats mėgstamiausias ir be galo greit pagaminamas. Jei mėgstate, į tešlą dar itin tinka įmaišyti arbatinį šaukštelį cinamono arba įtarkuoti apelsino žievelės. Kartas nuo karto gamindama, aš dar vietoje vieno obuolio įberiu porą saujų šviežių ar šaldytų spanguolių arba bruknių, … Skaityti toliau

Drėgnas karamelinis obuolių pyragas

Drėgno karamelinio obuolių pyrago receptas

Suplakti: 200 g sviesto (kambario temp.) 180 g cukraus 2 a.š. vanilinio cukraus druskos Po vieną įplakti 3 kiaušinius. Įmaišyti: 250 g miltų 2 a.š. kepimo miltelių. Gautą tešlą paskleisti popieriumi išklotoj formoj (30×24 cm). ~ 1,5 kg obuolių; ~ 350 g karamelės. Obuolius nulupti, pašalinti sėklas, supjaustyti riekutėm. Sumaišyti su karamele. Suguldyti obuolius ant … Skaityti toliau