Papildomai blynus galite pagardinti uogomis, vaisiais, varške, graikišku arba Valio jogurtu, prieskoniais (kakava, cinamonu), grietinėle, šokoladu, riešutų sviestu (tačiau bus daugiau kalorijų).
Reikės:
- 30 g išrūgų baltymų;
- 2 kiaušinių (vidutinio dydžio);
- 70 g avižinių kruopų.
Gaminame:
- Smulkintuvu susmulkiname avižas, įmušame kiaušinius, užpilame viena kaušelį arba 30 g turimų išrūgų baltymų (pagal skonį).
- Blynus kepame keptuvėje ant purškiamo aliejaus arba ant nedidelio kiekio aliejaus (kad negautumėte daug papildomų kalorijų).
Iš viso be papildomų priedų apie 575 kcal (17 g riebalų, 46 g baltymų, 59 g angliavandenių). Svorį galite mesti lengvai, skaniai ir sočiai.
O koks yra jūsų mėgstamiausias receptas? Pasidalinkite komentaruose.