Nekeptas rikotos sūrio pyragas su kondensuotu pienu ir sausainių pagrindu

Nekeptas rikotos sūrio pyragas su kondensuotu pienu ir sausainių pagrindu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 8 Tai dar vienas fantastiškas nekeptas pyragas su kondensuotu pienu iš mano jau daugelio gamintų. Šiais receptais jau dalinausi ir Jūs juos labai gerai įvertinote: – nekeptas želė pyragas “Mozaika” su kondensuotu pienu; – karamelinis krekerių pyragas su kondensuotu pienu; – nekeptas pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais; – keptas pyragas … Skaityti toliau

Varškės apkepas su rikota

Varškės apkepo su rikota receptas

Rikota (ital. ricotta) yra viena iš tradicinių itališkų sūrių rūšių. Rikota gaminama iš specialių išrūgų, kurios yra šalutinis mocarelos gaminimo produktas. Tai lemia tai, kad rikotos baltymų bazė yra albuminas. Rikotos nauda Rikota padeda stiprinti kaulus ir teigiamai veikia nervų sistemą. Joje daug vertingų elementų, todėl rikotą rekomenduojama įtraukti į valgiaraštį nėščiosioms ir žindančioms moterims. … Skaityti toliau

Pyragas su rikotos sūriu

Pyragas su rikotos sūriu

Paruošimo laikas: 25 min Kepimo/ virimo laikas: apie 50 min Ingredientai: Tešlai: 80 g šalto sviesto; 2 valg. šaukštai šviesaus rudojo cukraus; 160 g aukščiausios rūšies miltų; 2 valg. šaukštai smulkiai kapotų pakepintų lazdynų riešutų; žiupsnelis druskos. Įdarui: 400 g ricotta šviežio sūrio; 2 kiaušinio tryniai; 1 kiaušinis; 4 valg. šaukštai šviesaus rudojo cukraus + … Skaityti toliau