Bulviniai ežiukai – abriedukai

Bulviniai ežiukai - abriedukai

Paruošimas: 30 min Porcijos: 2 Toks bulvinis patiekalas lydi nuo pat vaikystės. Mano mama juos visada vadindavo abriedukais, nors kitose šeimose juos vadina paprasčiau – tiesiog bulviniais ežiukais (nors originaliai būna miltiniai ežiukai). Gal daugeliui tai ir žinomas patiekalas, tačiau tikiuosi, kad tai bus geras priminimas, apie primirštą receptą. Beje, šiais ežiukų receptais jau dalinausi … Skaityti toliau

Virtinukai – ežiukai su varške

Virtinukai - ežiukai su varške

Paruošimas: 25 min Porcijos: 2 Neseniai rodžiau miltinius ežiukus su spirgučių padažu (be varškės), o šiandien noriu parodyti skanų variantą su varške. Paruošti su varške jie būna minkštesni ir kiek sunkiau išlaiko savo formą, tačiau man asmeniškai jie gal net skanesni. Tačiau mano vyrui paruošti su varške visiškai nepatinka, tad matomai čia yra kiekvieno skonio … Skaityti toliau