Fetos salotos su svogūnų traškučiais
Pasigaminkite priešpiečiams paprastų, tačiau man itin patinkančių salotų. Tikiuosi, jas pamėgsite ir jūs 🙂
Kiekvienai progai ir bet kuriuo metų laiku yra tinkamų salotų ir mišrainių receptų. Kadangi šiandien jie ruošiami iš bet kokių daržovių, mėsos, paukštienos, žuvies, makaronų, grūdų ir ankštinių augalų, žalumynų ir vaisių. Kiekvienas salotų kūrimo etapas – nuo ingredientų pasirinkimo iki patiekimo – suteikia erdvės fantazijai ir priežasties improvizacijai.
Pasigaminkite priešpiečiams paprastų, tačiau man itin patinkančių salotų. Tikiuosi, jas pamėgsite ir jūs 🙂
Azijietiško stiliaus salotose puikiai dera šviežios daržovės ir padažas. Tai bus puikus priedas prie garnyro arba netgi gali būti vakarienės pilnavertis patiekalas. Dėl padažo bet kokios daržovių salotos įgauna ypatingą skonį. Šiose salotose padažas aštrus, saldžiarūgštis, puikiai dera su paprika, morkomis ir brokoliais. Kiti komponentai gali būti keičiami pagal savo nuožiūra ir pagal jūsų skonį. … Skaityti toliau
Manoma, kad šias salotas 20-tojo amžiaus pradžioje sukūrė italas Caesar (Cesare) Cardini, kuriam priklausė restoranas Tichuanoje, Meksikoje.