Braškių uogienė su citrina

Braškių uogienė su citrina žiemai

Pagrindinis braškių uogienės su citrinomis pliusas yra tai, kad saldumą puikiai galima pabrėžti citrinos aromatu. Braškėse yra vitaminų A, B, E, C, K, PP, taip pat jos yra magnio, cinko ir kalio šaltinis. Viskas prisideda prie žarnyno normalizavimo, gerina odos, plaukų, nagų ir sąnarių būklę. Braškės stiprina imuninę sistemą, teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą … Skaityti toliau

Braškių uogienė su bananais

Braškių uogienė su bananais žiemai

Braškių ir bananų derinys jau seniai yra įvairių desertų ir kokteilių klasika. Todėl siūlau eiti toliau ir išsivirti porą stiklainių uogienės. Tokia uogienė tikrai pravers žiemą, kai šviežių braškių gauti beveik neįmanoma. Braškių ir bananų uogienę galima patiekti su arbata ar ledais, su ja kepti vyniotinius, sausainius, ruošti gaiviuosius gėrimus ir pieno kokteilius. Kad uogienė … Skaityti toliau

Tiršta braškių uogienė su sveikomis uogomis

Tiršta braškių uogienė su sveikomis uogomis žiemai

Daugeliui gurmanų uogienė laikoma nepakeičiamu dvasiniu arbatos gėrimo atributu. Vaisių ir uogų įvairovė leidžia pasiekti unikalių skonių derinių. Tačiau nėra nieko skanesnio už klasikinius skanėstus. Tokia, pavyzdžiui, tiršta braškių uogienė su sveikomis uogomis. Nurodytas ingredientų kiekis skaičiuojamas 2 stiklinėms po 450 ml. Patarimas: tirštai braškių uogienei paruošti, rekomenduoju naudoti smulkias uogas. Ingredientai: Braškės – 900 … Skaityti toliau