Marinuotų burokėlių šaltibarščiai su kefyru

Marinuotų burokėlių šaltibarščiai su kefyru

Paruošimas: 15 min Porcijos: 3 Kai pavasaris ateina su savo pirmaisiais saulės spinduliais, gamta atgimsta, o kartu su ja atgimsta ir mūsų noras ragauti lengvus, gaivius patiekalus. Vienas populiariausių lietuviškų pavasario ir vasaros patiekalų – šaltibarščiai. Tačiau šiame recepte siūlome šiek tiek kitokią, ypatingo skonio versiją – su marinuotais burokėliais. Marinuoti burokėliai suteikia papildomo intensyvumo, … Skaityti toliau

Šaltibarsčiai su ridikėliais ir grūdėta varške

Šaltibarsčių receptas su ridikėliais ir grūdėta varške

Dar vienas mano labai pamėgtas šaltibarsčių derinys , kuris tikrai atgaivins karštomis dienomis. Grudėta varškė čia prideda daug šarmo, kiek neįprastas derinys – bet tobulai tinkantis su šaltibarsčiais. Kas dar taip nebandė – kviečiu išbandyti ir pasidalinti įspūdžiais ar patiko! 🙂 Ingredientai: 3 virtų burokėlių; 2 didesnių agurkų; saujos ridikėlių (aš dėjau 7-8 didesnius); krapų; … Skaityti toliau