Kreminis šparagų rizotas su pomidorais ir parmezanu

Kreminis šparagų rizotas su pomidorais ir parmezanu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 2 Šparagų rizotas yra vienas iš tų patiekalų, kurie sujungia subtilų skonį ir maistinę vertę. Šis itališkos virtuvės perlas puikiai tinka tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Šparagai, dar vadinami smidrais, ne tik suteikia patiekalui gaivumo, bet ir praturtina jį vitaminais bei mineralais. Be to, rizotas yra universalus … Skaityti toliau

Kreminis pomidorų rizotas su vištiena ir šparagais

Kreminis pomidorų rizotas su vištiena ir šparagais

Paruošimas: 10 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 2 Rizotas yra vienas iš tų patiekalų, kurie sujungia paprastumą ir rafinuotumą. Italų virtuvės šedevras, kuris per daugelį metų įgijo populiarumą visame pasaulyje, įskaitant ir Lietuvą. Šiandien siūlome išbandyti “Pomidorų rizotą su vištiena ir šparagais” – patiekalą, kuris ne tik pamalonins skonio receptorius, bet ir suteiks jūsų vakarienei … Skaityti toliau

Risotto su sviestiniu moliūgu

Risotto su sviestiniu moliūgu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 35 min Porcijos: 4 “Risotto su sviestiniu moliūgu” – tai ne tik skanus, bet ir maistingas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek vakarienei, tiek ypatingai progai. Sviestinis moliūgas, pagrindinis šio risotto ingredientas, yra turtingas vitaminais A ir C, skaidulomis bei antioksidantais, kurie prisideda prie stipresnės imuninės sistemos ir sveikesnės odos. Risotto gaminimas … Skaityti toliau

Risotto – Daugiaryžis su daržovėmis

Risotto - Daugiaryžis su daržovėmis

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 4 Tie, kas mėgsta ryžius, be abejo, jau seniai įvertino šį itališkos kilmės patiekalą – daugiaryžį, dar žinomą kaip risotto. Tai puikus patiekalas, nes kaskart gali būti kitoks, priklausomai nuo to, ką rasite savo šaldytuve. Šįkart – daugiaryžio su daržovėmis receptas, kurį lengva paruošti ir kuris puikiai tiks … Skaityti toliau

Risotto su pievagrybiais ir džiovintais baravykais

Risotto su pievagrybiais ir džiovintais baravykais

Paruošimas: 50 min Porcijos: 2 Tenka pripažinti, kad jau tikrai senokai gaminau risotto, nors juos labai mėgstu. Praėjo gal jau net kokie 6 mėnesiai, o mano tempais tai labai daug. O šį kartą Jums pateiksiu savo labai pamėgtą variantą su pievagrybiais, džiovintais baravykais ir parmigiano sūriu. Aš turiu tokių draugų, kurie nemėgsta risotto (rizoto), jie … Skaityti toliau