Trinta raudongūžio kopūsto sriuba su lydytu sūreliu

Trinta raudongūžio kopūsto sriuba su lydytu sūreliu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Raudongūžis kopūstas yra puikus vitamino C, antioksidantų ir skaidulų šaltinis, todėl jis ypač vertingas mūsų kasdieniame racione. Šis kopūstas ne tik stiprina imuninę sistemą, bet ir gerina virškinimą, palaiko širdies sveikatą bei padeda apsaugoti organizmą nuo uždegimų. Trinta raudongūžio kopūsto sriuba yra puikus būdas gauti šias maistines medžiagas kartu su … Skaityti toliau

Raudongūžio ir žiedinio kopūstų salotos su porais bei moliūgų sėklomis

Raudongūžio ir žiedinio kopūstų salotos su porais bei moliūgų sėklomis

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Šios raudongūžių ir žiedinių kopūstų salotos su porais gali būti tiek nuostabus užkandis, patiektos vienos arba gali būti tobulas garnyras prie kokio mėsos ar žuvies kepsnio. Jas galima paskaninti sveikesniam variantui alyvuogių aliejumi, o jeigu norisi sotesnių salotų – keliais šaukštais majonezo. Tikrai rekomenduoju jas išmėginti, jei ieškote naujų skonių … Skaityti toliau