Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu – tradicinis užkandis prie alaus

Porcijos 4 porcijos. Paruošimo laikas 15 minučių. Kepimo laikas 10 minučių. Kepta duona su česnaku ir sūrio padažu yra vienas iš tų patiekalų, kuris daugelį metų nepraranda populiarumo Lietuvos virtuvėje. Šis užkandis dažniausiai patiekiamas kavinėse prie alaus, bet ne mažiau sėkmingai gaminamas ir namuose. Traški ruginė duona, įtrinta kvapniu česnaku, apibarstyta druska ir patiekiama su … Skaityti toliau

Kepta duona su česnaku ir lydyto sūrelio padažu

Kepta duona su česnaku ir lydyto sūrelio padažu

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Kepta duona su česnaku ir lydyto sūrelio padažu – tai vienas iš tų tradicinių lietuviškų užkandžių, kuris sukelia nostalgiją ir sušildo širdį. Šis paprastas, tačiau nepaprastai skanus patiekalas dažnai tampa vakarėlių ar jaukių šeimos vakarų dalimi. Traški duona, įtrinta aromatingu česnaku, kartu su kreminiu sūrio padažu sukuria tobulą skonio derinį, … Skaityti toliau