Kiauliena, aviena ir paukštiena
Viščiuko krūtinėlė su kaulu | 45 min |
Viščiuko kulšis | 45 min |
Viščiukas, 1400 g | 1 ½ valandos |
Kumpio mėsos kepsnys, ¾ kg | 50 min |
Avies koja , 1 ½ kg | 1 ½ valandos |
Sprandinės filė, 1 ½ kg | 1 ¾ valandos |
Kiaulienos sprandinė su luobele ir be kaulų, 2 kg | 1 ½ valandos |
Šonkaulių kepsnys, 1 ½ kg | 1 ½ valandos |
Avienos nugarinė, 2 ½ kg | 1 ½ valandos |
Visa kalakuto krūtinėlė | 50 min |
Kalakuto kulšis | 50 min |
Jautiena (kepimo trukmė po apskrudinimo keptuvėje ar puode)
Kiuvetė, 1 kg | 40-60 min |
Bifšteksas iš filė, 1 kg | 1 valanda |
Antrekotas be kaulų, 1 ¾ – 2 kg | 1 ½ – 2 valandos |
Antrekotas su luobele ir šlaunele, 3 kg | 2 -2 ½ valandos |
Jautienos kepsnys, vidinė šlaunis, ¾ – 1 kg | 1 valanda |
Jautienos pasturgalio mėsa, ¾ – 1 kg | 40-60 min |
Mentė su kaulu, 1 kg | 2 ½ valandos |
Jautienos filė, 1 kg | 45-60 min |
Nugarinė, ¾ kg | 30 min |
Veršiena (kepimo trukmė po apskrudinimo keptuvėje ar puode)
Vidinė šlaunis, vidutinio riebumo, 1 kg | 1 valanda |
Filė su riebalais ir kaulu, 3 kg | 1 -1 ½ valandos |
Filė su riebalais, be kaulų, 1 kg | 1 valanda |
Mentė su kaulu, 1 kg | 1 ½ – 2 valandos |
Veršio filė, ¾ – 1 kg | 45 min |
Nugarinė, ¾ kg | 30 min |
Veršienos filė bifšteksas, ¾ – 1 kg | 45-60 min |
Veršienos pasturgalio mėsa, ¾ – 1 kg | 30 – 40 min |
Sisäfilee, ¾ kg | 30 min |
Vidutinė kepimo trukmė puode po apskrudinimo
Mėsa | |
Viščiukas, 1400 g | 50-75 min |
Viščiuko krūtinėlė su kaulu | 40 min |
Jautienos filė (įskaitant apskrudinimo trukmę) | 35 min |
Kiaulienos medalionai, apie 350 g | 20-25 min |
Kiaulienos nugarinė, apie 450 g | 15 min |
Avienos mentė | 1 ½ valandos |
Visa kalakuto krūtinėlė | 45 min |
Veršienos kepsnys, 1 kg | 1 ¼ valandos |
Vidutinė virimo trukmė
Daržovės | |
Šparagai | 3-4 min |
Žalios pupelės | 10 min |
Supjaustytos morkos | 5-10 min |
Visas žiedinis kopūstas | 15 min |
Kukurūzų burbuolė | 5-7 min |
Lapinis kopūstas | 15-20 min |
Nesmulkintas poras | 10-20 min |
Bulvės | 15 -30 min |
Vidutinė virimo trukmė
Mėsa | |
Jautiena, 2 kg | 2 ½ valandos |
Veršiuko liežuvis | 2 – 2 ¼ valandos |
Viščiukas | 1 valanda |
Višta | 2 – 3 valandos |
Rūkyta kiaulienos nugarinė | 45 min |
Kiaulienos šoninė su raumenų sluoksneliais (sūdyta arba nesūdyta) | 1 valanda |
Veršiena, 2 kg | 1 ½ – 2 valandos |
Porsaan suikaleet, suolattu tai suolaton | 1 tunti |
Vidutinė virimo trukmė
Žuvis | |
Menkė | 15-20 min |
Vėjažuvė | 10-12 min |
Silkė | 10-12 min |
Skumbrė | 10-12 min |
Plekšnė, upinė plekšnė ar panaši žuvis | 10-12 min |
Lašiša | 20-30 min |
Upėtakis | 8-10 min |
Otas ar panaši žuvis | 20 -30 min |