Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 4 Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže yra autentiškas Azijos virtuvės patiekalas, kuris sužavi savo unikaliu skonių deriniu. Šis receptas atkeliavo iš tradicinės kinų virtuvės, tačiau buvo pritaikytas šiuolaikiniam skoniui. Patiekalas išsiskiria traškia, auksinės spalvos vištienos plutele ir tobulu saldžiarūgščio padažo balansu. Tai puikus pasirinkimas tiek kasdieniams pietums, tiek … Skaityti toliau

Fakeaway* aštri kiniška vištiena su sezamo sėklomis

Fakeaway* aštri kiniška vištiena su sezamo sėklomis

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Saldžiarūgščiai – aštri, šiek tiek traški, itin skaniame padaže vištiena kinietiškai. Šitaip galite paruošti ir kalakutienos filė arba iš šlaunelių mėsos. Labai skanu tiekti su virtais ryžiais. *Fakeaway – tai namie paruoštas, atkurtas patiekalas, kuris įprastai užsakomas restorane išsinešimui, pvz., kinų virtuvės arba kiti patiekalai. Namie paruošta alternatyva gali būti … Skaityti toliau