Cannelloni makaronai įdaryti faršu su grietinėle

Cannelloni makaronai įdaryti faršu su grietinėle

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 35 min Porcijos: 6 Cannelloni makaronai įdaryti faršu su grietinėle yra tikras Italijos virtuvės perlas, kuris puikiai tinka tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Šis patiekalas sujungia sodrų mėsos skonį, kreminį grietinėlės padažą ir burnoje tirpstančius makaronus. Jis ne tik džiugins gomurį, bet ir suteiks sotumo bei energijos visai dienai. Tobulas … Skaityti toliau

Kaip paruošti Cannelloni?

Kaip paruošti Cannelloni?

Žinau, kad kažkam gali būti keista, jog italai mažiausiai kokius penkis kartus per savaitę pietums arba vakarienei valgo pasta (liet. makaronus). Man tas niekada neatrodė keista, o ir pagyvenus tokia „tradicija“ nuomonė nepasikeitė. Mat pačioje Italijoje krautuvėse ir prekybos centruose pastos asortimentas toks platus, o paruošimo būdai tokie įvairūs, kad galėtum metus maitintis vien tuo ir neprarast kūrybiškumo virtuvėje (kalbant apie praradimą, vertėtų paminėt nebent dailias kūno linijas).