Vyšnių uogienė su apelsinais

Vyšnių uogienė su apelsinais žiemai

Vienas geriausių derinių verdant uogienę – vyšnia ir apelsinas. Labai darniai susipina du ryškūs skoniai ir aromatai, suteikiantys visiškai naują rezultatą. Aš jums pasakysiu, kaip paruošti tokį skanėstą. Vyšniuose gausu vitaminų, mineralų, organinių rūgščių. Vyšniose yra daug pektinų ir antioksidantų, kurie padeda pašalinti iš organizmo toksinus. Vyšnių valgymas padeda didinti hemoglobino kiekį kraujyje, gerina medžiagų … Skaityti toliau

Agrastų uogienė su vyšniomis

Agrastų uogienė su vyšniomis žiemai

Draugė pasidalino su manimi šiuo receptu. Labai patiko agrastų ir vyšnių uogienė. Be to, vidutiniškai tiršta konsistencija leidžia naudoti tokia uogienę kaip įdarą kepiniams. Pasigaminkite, jums tikrai patiks! Agrastai – puikiai numalšina troškulį, prisotina organizmą fruktoze ir gliukoze, organinėmis rūgštimis, pektinu, karotinu, mineralais, vitaminais C ir E. Pasižymi priešuždegiminiu, tonizuojančiu, antioksidaciniu poveikiu, mažina patinimus, normalizuoja virškinimą, … Skaityti toliau