Pereiti prie turinio
Kiek ruošti maistą
  • Receptai
  • Kaip gaminsite?
    • Virsite
    • Kepsite
    • Troškinsite
    • Džiovinsite
    • Marinuosite
    • Rauginsite
    • Sūdysite
    • Šaldysite
    • Farširuosite
  • Patarimai
    • Ką pagaminti?
    • Kaip gaminti?
    • Kaip valyti?
    • Kaip dekoruoti – serviruoti?
    • Kuo pakeisti?
    • Kaip saugoti?
  • Trumpai
    • Maisto matavimo lentelė
    • Makaronų formos ir aprašymai
    • Pipirų aštrumo skalė
    • Vaisių ir uogų šaldymas
    • Kavos pupelių rūšys
    • Arbatos derinimas
    • Trumpi patarimai
    • Druskos vartojimas
  • Sveikata
    • Dietos
    • Sportas
    • Netradicinė medicina
    • Vaistažolės

Sūdyta mėsa

Mėsos sūdymas yra vienas iš mėsos konservavimo būdų, po kurio mėsa tinka ilgam laikymui teigiamoje temperatūroje. Anksčiau mėsos sūdymas buvo labai paplitęs, bet jį išstūmė kiti, efektyvesni, greitai gendančių maisto produktų konservavimo būdai

Kaip sūdyti lašinius?

2021/10/282021/10/04 pagal Markas Kriauciunas
Kaip ir kiek laiko reikia sūdyti lašinius

Kaip sūdyti lašinius?

Kategorijos Sūdyti Žymos Sūdyta mėsa

Reklama

Reklama
  • ℹ️ INFORMACIJA
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
  • Slapukai
  • Autorinės teisės
  • 👨‍🍳 RECEPTAI
  • Kalėdiniai patiekalai
  • Patiekalai Kūčioms
  • Patiekalai velykoms
  • Patiekalai vaikams
  • 🍸 ALKOHOLINIAI KOKTEILIAI
  • Kokteiliai su degtine
  • Kokteiliai su viskiu
  • Kokteiliai su romu
  • Kokteiliai su džinu
  • Kokteiliai su tekila
  • 📁 Archyvas
  • Partnerių publikacijos
  • Video receptai

Parduotuvių darbo laikas per šventes • Parduotuvės Lenkijoje

Visos teisės saugomos © 2013-2023 | Kopijuoti turinį be raštiško sutikimo griežtai draudžiama.