Obuolių uogienė su cinamonu

Obuolių uogienės su cinamonu receptas

Yra žinoma, kad Lenkijoje uogienė buvo verdama iš pernokusių obuolių be cukraus. Tris dienas troškino ant silpnos ugnies, o paskui išdėliodovo į molinius puodus. Tokią uogienę galima būvo laikyti keletą metų. Siūlome paprastesnį šio skanėsto paruošimo būdą. Išsivirkite obuolių uogienę žiemai su cinamonu! Ingredientai: Obuoliai – 3 kg; Cukrus – 1 kg; Malto cinamono – … Skaityti toliau

Melionų uogienė – 3 variantai

Melionų uogienės receptai

Tie ryškios saulės spalvos kalnai, pūpsantys iš nedidelių sunkvežimių priekabų prie beveik kiekvienos didesnės sankryžos, abejingų nepalieka. Sustojus pasidomėti kas, kaip ir už kiek, net nepastebi, kaip prekeivis jau krauna į bagažinę visą dėžę melionų aiškindamas, kad negali nepasinaudoti jo siūloma akcija desimčiai kilogramų. O kad jau akcija, tai imk ir dvidešimt. Tai ir paėmeme… … Skaityti toliau