Soti mišrainė su krabų lazdelėmis, kiaušiniais, fermentiniu sūriu ir majonezu

  • Paruošimas: 10 min
  • Porcijos: 2
Nežinau, kaip jūs, bet aš tikrai ganėtinai dažnai valgau, gaminu ir naudoju krabų lazdeles. Man jos patinka. Man jos skanu. Nors daugelis žmonių kalba, koks tai yra blogis ir kad nereiktų jų visai valgyti ir naudoti. Tačiau aš stengiuosi tokias kalbas ignoruoti ir mėgautis tuo, kas man labiausiai patinka. Todėl kartais, kai tikrai pasiilgstu sočių ir skanių mišrainių, gaminu jas su krabų lazdelėmis. O šį kartą nuostabus variantas su virtais kiaušiniais, fermentiniu sūriu, svogūnų laiškais ir majonezu. Tikras skanumėlis, kuriuo nenusivilsite. 🙂

Receptui reikės:

  • krabų lazdelių: 200 gramų
  • virtų kiaušinių: 2
  • fermentinio sūrio: 150 gramų
  • svogūnų laiškų: pundelio
  • druskos: žiupsnio
  • mėgstamo majonezo: 2 valgomųjų šaukštų (aš naudoju “Hellmann’s” prekinio ženklo)
  • konservuoti kukurūzai: pagal skonį (galima ir nedėti)

Paruošimas

  • Pradžioje fermentinį sūrį, krabų lazdeles ir virtus kiaušinius supjaustyk nedideliais kubeliais.
  • Tada svogūnų laiškus pasmulkink.
  • Viską sumaišyk tarpusavyje.
  • Mišrainę gardink druska bei mėgstamu majonezu.
  • Patiek ir skanauk!

1 komentaras apie “Soti mišrainė su krabų lazdelėmis, kiaušiniais, fermentiniu sūriu ir majonezu”

Average
5 Based On 1

Parašykite komentarą