Silkė pataluose be majonezo

Silkė pataluose be majonezo ir bulvių

Kuo gera silkė pataluose be majonezo ir bulvių? Tai, kad joje nėra krakmolingų bulvių, o yra avokadas, apie kurio “stebuklingas” savybes nekalbėjo tik tingiausias mitybos specialistas. Ypač norėtume atkreipti dėmesį į tai, kad šiame riebiame vaisiuje yra nesočiųjų riebalų rūgščių, kurių taip pat yra silkėje. Taigi organizmas gaus dvigubą porciją šių vertingų maistinių medžiagų! Taip, … Skaityti toliau

Burokėlių mišrainė su mėsa

Virtos mėsos ir burokėlių mišrainė

Tai yra lengvas ir skanus užkandis, kuris gali būti paruoštas greitai ir lengvai. Norint paruošti šį patiekalą, reikia virtos mėsos ir virtų daržovių, tokių kaip burokėliai ir morkos. Mišrainė gali būti pagardinta majonezu arba natūraliu jogurtu. Ingredientai: 200 g virtos vištienos (galite naudoti bet kokią mėsą); 4 virti kiaušiniai; 2 virti burokėliai (vidutinio dydžio); 2 … Skaityti toliau

Mimoza be bulvių ir majonezo

Be bulvių ir majonezo Mimozos salotų receptas

Jei dėl didelio kaloringumo nedažnai lepinatės skaniomis, sočiomis salotomis, šis receptas kaip tik jums. Mažai kaloringą garsiųjų Mimozos salotų versiją galima valgyti net naktį. Jose yra minimalus angliavandenių kiekis ir daug sveikų baltymų. Ši mimoza ruošiama be bulvių ir majonezo. Salotos yra neįtikėtinai švelnios ir lengvos. Padažą gaminu iš grietinės, tačiau pažįstamas klasikinės Mimozos skonis … Skaityti toliau

Tuno salotos su obuoliais

Tuno salotų su obuoliais receptas

Salotos su obuoliais ir konservuotu tunu gaminamos iš pačių prieinamiausių ingredientų, bet gaunasi labai skanios. Šias salotas gaminu kasdieniams pietums ir vakarienei su serviravimu kaip šventiniam stalui. Paruošimo laikas: 15 minučių Porcijos: 2 Ingredientai: Obuoliai – 1 vnt.; Konservuotas tunas – 120 g; Pusiau kietas sūris – 80 g; Kiaušiniai – 2 vnt.; Laimas – … Skaityti toliau

Salotos Žuvėdra

Salotos Žuvėdra receptas

Prisiminkime nuostabias “Žuvėdra” salotas, kurias dabar galima rasti tik sovietinėse kulinarijos knygose. Patiekalas labai paprastas, galima sakyti, kasdienis, bet dėl ​​to ne mažiau skanus. Jei nemėgstate svogūnų, galite jų nedėti. Ingredientai: 300-400 g konservuotų žaliųjų žirnelių; 3-4 virti kiaušiniai; 150-200 g kieto sūrio; 1 saldaus mėlyno svogūno; Majonezas; Druska, pipirai – pagal skonį. Paruošimas Svogūną … Skaityti toliau

Silkė pataluose su obuoliais

Silkė pataluose su obuoliais

Silkė pataluose su obuoliais nuo įprasto varianto skiriasi rafinuotu skoniu, kurį suteikia būtent šis vaisius. Be to, obuolių dėka salotos tampa gaivesnės ir sultingesnės. Per saldus obuolys netiks, bet su rūgštele – net labai. Kalbant apie žalumynus, mums atrodo, kad petražolės čia tiks labiausiai – su joms būdingu pikantišku sodriu aromatu. Paruošimo laikas: 20 min … Skaityti toliau