Silkės mišrainė su pievagrybiais, kukurūzais, morkomis ir majonezu

Labai skani silkės mišrainė su konservuotais pievagrybiais, konservuotais kukurūzais, marinuotais agurkais, virtomis morkomis ir majonezu. Paruošti tikrai nėra sudėtinga, o rezultatas gaunasi fantastiškas. Apskritai visi ingredientai labai gerai “sužaidžia” tarpusavyje ir sukuria vieną nuostabų patiekalą. Būtinai išmėginkite ir komentaruose palikite atsiliepimą kaip pavyko. Pradedam. 🙂

Receptui reikės:

  • silpnai sūdyta silkės filė aliejuje: 300 gramų
  • virtos morkos: 200 gramų (~2 vnt.)
  • marinuotai agurkai: 100 gramų (~1 vnt.)
  • konservuoti kukurūzai: 100 gramų
  • konservuoti pievagrybiai: 150 gramų
  • majonezas: 50 gramų
  • obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio
  • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • druska: pagal skonį

Paruošimas

  • Pirmiausia silkę, virtas morkas ir marinuotus agurkus supjaustyk smukiais gabaliukais.
  • Tada sumaišyk su susmulkintais konservuotais pievagrybiais ir konservuotais kukurūzais.
  • Viską permaišyk su mėgstamu majonezu, actu ir cukrumi. Gali, jeigu pagal skonį reikia, pagardinti druska.
  • Galiausiai palaikyk kelias valandas šaldytuve, kad “susidraugautų” skoniai.
  • Patiek ir skanauk!
silkės mišrainė su konservuotais pievagrybiais, kukurūzais, morkomis ir majonezu
silkės mišrainė su konservuotais pievagrybiais, kukurūzais, morkomis ir majonezu
silkės mišrainė su konservuotais pievagrybiais, konservuotais kukurūzais, virtomis morkomis ir majonezu
silkės mišrainė su konservuotais pievagrybiais, konservuotais kukurūzais, virtomis morkomis ir majonezu


2 komentarai apie “Silkės mišrainė su pievagrybiais, kukurūzais, morkomis ir majonezu”

  1. Esu mėginusi šį receptą jau seniau ir tikrai patiko. Ačiū už priminimą, reikės vėl pasigaminti.

    Atsakyti
Average
5 Based On 1

Parašykite komentarą