Labai skani silkės mišrainė su konservuotais pievagrybiais, konservuotais kukurūzais, marinuotais agurkais, virtomis morkomis ir majonezu. Paruošti tikrai nėra sudėtinga, o rezultatas gaunasi fantastiškas. Apskritai visi ingredientai labai gerai “sužaidžia” tarpusavyje ir sukuria vieną nuostabų patiekalą. Būtinai išmėginkite ir komentaruose palikite atsiliepimą kaip pavyko. Pradedam. 🙂
Receptui reikės:
- silpnai sūdyta silkės filė aliejuje: 300 gramų
- virtos morkos: 200 gramų (~2 vnt.)
- marinuotai agurkai: 100 gramų (~1 vnt.)
- konservuoti kukurūzai: 100 gramų
- konservuoti pievagrybiai: 150 gramų
- majonezas: 50 gramų
- obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio
- cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: pagal skonį
Paruošimas
- Pirmiausia silkę, virtas morkas ir marinuotus agurkus supjaustyk smukiais gabaliukais.
- Tada sumaišyk su susmulkintais konservuotais pievagrybiais ir konservuotais kukurūzais.
- Viską permaišyk su mėgstamu majonezu, actu ir cukrumi. Gali, jeigu pagal skonį reikia, pagardinti druska.
- Galiausiai palaikyk kelias valandas šaldytuve, kad “susidraugautų” skoniai.
- Patiek ir skanauk!
Esu mėginusi šį receptą jau seniau ir tikrai patiko. Ačiū už priminimą, reikės vėl pasigaminti.
Malonu, kad patiko. Tikimės Jūsų komentaras paskatins ir kitus išmėginti šį receptą. 🙂