Vytinta jautiena – basturma, namų sąlygomis

Vytinta jautiena - basturma, namų sąlygomis

Paruošimas: 30 min Porcijos: 10 Vytinta jautiena, dar žinoma kaip basturma, yra senovinis mėsos konservavimo būdas, kurį galima lengvai pasigaminti namuose. Tai išskirtinio skonio ir tekstūros užkandis, kuris puikiai tinka tiek kaip delikatesas ant užkandžių stalo, tiek kaip baltymų šaltinis aktyviai gyvenantiems žmonėms. Namų sąlygomis pagaminta basturma yra ne tik skanesnė, bet ir sveikesnė alternatyva … Skaityti toliau

Basturma – vytinta jautiena armėniškai

Basturma - vytinta jautiena armėniškai

Paruošimas: 1440 min Porcijos: 10 Basturma – tai ypatingas delikatesas iš Armėnijos ir Kaukazo regiono. Šis vytintos jautienos patiekalas pasižymi nuostabiu skoniu ir unikaliu paruošimo procesu, kuris gali trukti iki mėnesio. Basturma nėra tik gardi užkandėlė – tai sveikas ir maistingas pasirinkimas, turintis daug baltymų ir vitaminų, ypač B grupės, bei geležies, kuri yra svarbi … Skaityti toliau