Kepti varškėčiai su krakmolu, karšto oro gruzdintuvėje

Kepti varškėčiai su krakmolu, karšto oro gruzdintuvėje

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 10 min Porcijos: 4 Kepti varškėčiai su krakmolu, paruošti karšto oro gruzdintuvėje, yra puikus pasirinkimas greitai ir lengvai vakarienei ar užkandžiui. Šis receptas sujungia klasikinį varškėčių skonį su moderniu, mažiau riebalų turinčiu kepimo būdu. Karšto oro gruzdintuvė leidžia pasiekti traškią tekstūrą išorėje, išlaikant minkštą ir švelnų vidų. Šie varškėčiai tinka tiek … Skaityti toliau

Troškintos jautienos kepenėlės su svogūnais

Troškintos jautienos kepenėlės su svogūnais

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 4 Troškintos jautienos kepenėlės su svogūnais – tai klasikinis, maistingas ir nepaprastai skanus patiekalas, puikiai tinkantis tiek šeimos pietums, tiek vakarienei. Šis receptas išsiskiria paprastumu, o rezultatas džiugins net reikliausius gurmanus. Jautienos kepenėlės yra puikus geležies, vitaminų A ir B šaltinis, o kartu su svogūnais jos tampa ypatingai … Skaityti toliau