Tarkuotų bulvių cepelinai su manų kruopomis ir sultingu mėsos įdaru

Tarkuotų bulvių cepelinai su manų kruopomis ir sultingu mėsos įdaru

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 4 Cepelinai – tai vienas iš populiariausių ir mėgstamiausių lietuviškų patiekalų, be kurio sunkiai įsivaizduojamas tikras lietuviškas stalas. Šį kartą siūlome išbandyti kitokią cepelinų versiją – su manų kruopomis. Manai suteikia tešlai lengvumo ir leidžia cepelinams geriau išlaikyti savo formą, todėl šis receptas puikiai tiks tiek pradedantiesiems virtuvėje, … Skaityti toliau

Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa ir svogūnų-spirgučių padažu

Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa ir svogūnų-spirgučių padažu

Paruošimas: 90 min Porcijos: 6 Tarkuotų bulvių cepelinai yra vienas iš labiausiai mylimų lietuviškų patiekalų, kuris jau šimtmečius puikuojasi ant mūsų stalų. Šis tradicinis valgis, dar vadinamas didžkukuliais, yra tikras lietuviškos virtuvės pasididžiavimas, kuris reikalauja kruopštaus pasiruošimo ir meilės maisto gaminimui. Cepelinai yra puikus pasirinkimas šeimos pietums, ypatingoms progoms ar tiesiog norint pasimėgauti autentišku lietuvišku … Skaityti toliau