Keptos vištienos kepenėlės su svogūnų ir mandarinų padažu

Keptos vištienos kepenėlės su svogūnų ir mandarinų padažu

Paruošimas: 20 min Porcijos: 2 Keptos vištienos kepenėlės su svogūnų ir mandarinų padažu – tai ne tik gurmaniškas patiekalas, bet ir maistingas valgis, praturtintas naudingais vitaminais ir mineralais. Vištienos kepenėlės yra puikus geležies, vitamino A ir B12 šaltinis, kurie padeda palaikyti sveiką imuninę sistemą, raudonųjų kraujo kūnelių gamybą ir sveiką odą. Dažnai išgirstama nuomonė, jog … Skaityti toliau

Kepta žuvis su svogūnų padažu

Kepta žuvis su svogūnų padažu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 6 „Kepta žuvis su svogūnų padažu“ – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, dažnai sutinkamas per Kūčias, bet puikiai tinkantis ir kitomis progomis. Šio patiekalo pagrindas – balta žuvis, kurioje gausu vertingų baltymų ir omega-3 riebalų rūgščių, itin svarbių širdies ir smegenų sveikatai. Svogūnų padažas, paruoštas lėtai troškinant svogūnus, suteikia … Skaityti toliau