Trinta moliūgų sriuba su antienos lazdelėmis ir grietinėle

Trinta moliūgų sriuba su antienos lazdelėmis ir grietinėle

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Moliūgų sriuba yra vienas iš tų patiekalų, kurie ne tik sušildo vėsiais rudens ir žiemos vakarais, bet ir suteikia jaukumo bei sotumo pojūtį. Šiame recepte tradicinė trinta moliūgų sriuba praturtinama karštai rūkytomis antienos lazdelėmis, kurios suteikia subtilų dūmo skonį, o grietinėlė – kreminę tekstūrą. Toks derinys neabejotinai pradžiugins jūsų skonio … Skaityti toliau

Raugintų agurkų sriuba su ančių skrandukais

Raugintų agurkų sriuba su ančių skrandukais

Paruošimas: 40 min Porcijos: 6 Raugintų agurkų sriuba su ančių skrandukais yra unikalus patiekalas, kuris ne tik džiugina gomurį, bet ir yra labai naudingas sveikatai. Pagrindinis šios sriubos ingredientas – rauginti agurkai, pasižymintys daugybe naudingų medžiagų, kaip antai probiotikai, kurie padeda palaikyti sveiką žarnyno mikroflorą. Rauginti agurkai taip pat yra puikus vitamino C, kuris stiprina … Skaityti toliau