Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių – moliūgų piurė

Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių – moliūgų piurė

Paruošimas: 60 min Porcijos: 4 Per pastaruosius metus galiu drąsiai pasakyti, kad mūsų šeima labai pamėgo įvairiausius subproduktus. Kartas nuo karto juos pasirenkame pietums arba vakarienei, kad pavalgytume skaniai ir sočiai. Štai ir vakar dienos troškinau antienos skrandukus su grietinėle ir patiekiau juos su daržovių piurė. Drąsiai galiu pasakyti – patiekalas labai pavykęs. Rekomenduoju jį … Skaityti toliau

Moliūgų uogienė su apelsinais

Kvapnioji moliūgų uogienė su apelsinais

Daugelis nemėgsta patiekalų iš moliūgų, nes jie turi specifinį kvapą. Mano uogienės variantas ypač tinka tokiems žmonėms – moliūgų uogienė su apelsinais. Nuostabus apelsinų aromatas ir saldžiarūgštis skonis maloniai nustebina! Ingredientai: Moliūgas (minkštimas) – 1 kg; Apelsinai (didelė) – 4 vnt.; Citrina – pusė; Cukrus – 1 kg; Žvaigždinis anyžius – 3 vnt.; Imbieras (šviežias) … Skaityti toliau