Koldūnai su mėsa, kepti karšto oro gruzdintuvėje, patiekti su spirgučiais

Koldūnai su mėsa, kepti karšto oro gruzdintuvėje, patiekti su spirgučiais

Paruošimas: 10 min Porcijos: 4 Koldūnai su mėsa yra tradicinis lietuviškas patiekalas, mėgstamas dėl savo sotumo ir skonio. Šiame recepte siūlome šiuos koldūnus paruošti karšto oro gruzdintuvėje, kas suteiks jiems traškią plutelę ir sumažins naudojamo aliejaus kiekį. Patiekiant su spirgučiais, šis patiekalas įgauna papildomo skonio ir aromato, primenančio namų virtuvės šilumą. Galimos ingredientų alternatyvos: Koldūnai … Skaityti toliau

Kepti koldūnai karšto oro gruzdintuvėje (po folija)

Kepti koldūnai karšto oro gruzdintuvėje (po folija)

Paruošimas: 5 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 4 Tradiciniai koldūnai įgauna naują gyvenimą, kai juos ruošiame karšto oro gruzdintuvėje. Šis paruošimo būdas ne tik taupo laiką, bet ir užtikrina, kad koldūnai išliktų minkšti ir sultingi. Dengiant koldūnus folija, išsaugoma drėgmė, todėl jie netampa sausi. Šis receptas puikiai tinka užimtiems žmonėms, kurie nori skanaus, bet lengvai … Skaityti toliau