Žemaičių blynai su mėsa (nenaudojant krakmolo)

Žemaičių blynai su mėsa (nenaudojant krakmolo)

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 6 Žemaičių blynai – vienas populiariausių ir labiausiai pamėgtų lietuviškų patiekalų, kuris džiugina tiek savo skoniu, tiek sodriu aromatu. Tradiciniai Žemaičių blynai gaminami iš bulvių tešlos, o juose slepiasi sultingas ir aromatingas mėsos įdaras. Šis receptas yra ypatingas tuo, kad blynams nereikia krakmolo – tai leidžia išlaikyti natūralų … Skaityti toliau

Žemaičių blynai su virta mėsa ir svogūnais

Žemaičių blynai su virta mėsa ir svogūnais

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 10 Žemaičių blynai – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kilęs iš Žemaitijos regiono, garsėjantis savo unikaliu skoniu ir sotumu. Šie bulviniai blynai su mėsa ir svogūnais yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniams pietums, tiek šventiniam stalui. Jų traški išorė ir sultingas įdaras sužavės kiekvieną. Galimos ingredientų alternatyvos: Mėsa: Vietoje kiaulienos … Skaityti toliau