Antienos filė didkepsnis su karamelizuotais apelsinais ir apelsininiu padažu

Antienos filė didkepsnis su karamelizuotais apelsinais ir apelsininiu padažu

Paruošimas: 20 min Porcijos: 2 Antienos filė su apelsininiu padažu yra klasikinis patiekalas, derinantis sodrų antienos skonį su gaiviu apelsinų saldumu. Šis derinys ypač populiarus Prancūzijos virtuvėje, tačiau mėgstamas ir Lietuvoje. Antienos mėsa yra turtinga baltymais ir geležimi, o apelsinai suteikia vitaminų bei antioksidantų. Šis patiekalas ne tik skanus, bet ir naudingas sveikatai. Galimos ingredientų … Skaityti toliau

Gaivios salotos su vištienos kepenėlėmis ir apelsininiu padažu

Gaivios salotos su vištienos kepenėlėmis ir apelsininiu padažu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 10 min Porcijos: 4 Šios gaivios salotos su vištienos kepenėlėmis ir apelsininiu padažu yra puikus pasirinkimas pietums ar lengvai vakarienei. Jos ne tik skanios, bet ir maistingos, suteikiančios organizmui reikalingų baltymų, vitaminų ir mineralų. Apelsininis padažas suteikia salotoms ypatingą skonį, o Melegueta pipirai prideda subtilų imbierinį poskonį, kuris puikiai dera su … Skaityti toliau