Grikių nauda
Grikiai nuo seno laikomi itin maistingu maisto produktu, o grikių košė – vienu sveikiausiu patiekalų. Iš grikių verdama košė suteikia energijos, padeda išvengti daugelio ligų ir padeda sulieknėti.
Maistas, kuris yra įtrauktas į žmogaus mitybą, tiesiogiai veikia jo gyvenimą, sveikatą, savijautą ir gyvenimo kokybę. Renkantis maistą svarbu atminti, kad kai kurie produktai yra tiesiog gyvybiškai svarbūs organizmui, gerai smegenų ir visų organų veiklai.
Grikiai nuo seno laikomi itin maistingu maisto produktu, o grikių košė – vienu sveikiausiu patiekalų. Iš grikių verdama košė suteikia energijos, padeda išvengti daugelio ligų ir padeda sulieknėti.
Tolimuosiuose Rytuose ryžiai yra nepakeičiamas patiekalas, o daugiau nei pusei pasaulio gyventojų – ryžiai yra pagrindinis maisto šaltinis. Šiuo metu skaičiuojama be galo daug ryžių rūšių, tačiau bene labiausiai pripažįstama rudųjų ryžių nauda. Kuo naudingi rudieji ryžiai? Rudieji ryžiai laikomi kur kas naudingesniais už baltuosius, nes juose yra daugiau maistingųjų medžiagų. Tiesa, rudieji ryžiai turi … Skaityti toliau
Apie greipfrutų naudą žino nemaža dalis moterų, kurios stengiasi atsikratyti antsvorio.
Moliūgų sėklos turėtų būtų įtrauktos į mūsų visų mitybos racioną. Moliūgų sėklose esantys vitaminai ir mineralai padeda sustiprinti sveikatą.
Mėta turi nuskausminančių, kraujagysles plečiančių savybių, pagerina virškinimą, likviduoja pykinimą, turi tulžį varančių savybių, naudojama, sergant astma, meteorizmu.
Nors moliūgų tėvynė yra saulėtoji Meksika, tačiau šie augalai gerai auga ir mūsų šalyje.
Agurkų sultys gali skambėti kiek neįprastai, tačiau tai yra labai naudingas ir organizmui reikalingų medžiagų prisotintas gėrimas.