Traški glazūruota vištiena su apelsinais
Glazūra, pateikta šiame recepte apskrunda, tampa traški. Apelsinai suteikia pikantiškos rūgštelės, o medus – švelnaus saldumo.
Glazūra, pateikta šiame recepte apskrunda, tampa traški. Apelsinai suteikia pikantiškos rūgštelės, o medus – švelnaus saldumo.
Kaip rodo praktika, daugeliui mūsų kepta antis asocijuojasi su Kalėdomis. Būtent šią šviesią dieną toks paukštis puošia šventinį šeimos stalą. Kaip iškepti antį, kad ji apkeptų iki gintarinės plutelės, išeitų minkšta ir sultinga? Apie tai šiandien ir kalbėsime. Taip pat sužinosite, kiek kepti antį orkaitėje. Kiek kepti antį? Anties krūtinėlę keptuvėje reikia kepti 30 minučių … Skaityti toliau