Kalmarų žiedai tešloje

Kalmarų žiedai tešloje

Patiekalai iš kalmarų yra lengvai paruošiami ir turi puikų skonį. Dažniausiai šios jūros gėrybės naudojamos salotoms ir pagrindiniams patiekalams ruošti. Tačiau užkandžiai iš kalmarų yra ne mažiau skanūs. Siūlome kalmarų žiedų tešloje receptą. Ingredientai: Kalmarai – 500 g; Kiaušiniai – 1 vnt.; Pienas – 3 v.š.; Druska – 1/3 šaukštelio; Malti juodieji pipirai – 1/4 … Skaityti toliau

Grilyje keptos sultingos krevetės

Grilyje keptos sultingos krevetės

Kad krevetės būtų sultingos, jas geriausia kepti neluptas, ant karštos grilio ugnies. Be to, labai svarbu jų neperkepti. Ingredientai: 500 gramų neluptų krevečių; 2 valgomųjų šaukštų saulėgrąžų aliejaus su ghee (lydytu sviestu); Žiupsnelio druskos. Gaminimas: Sudėkite sausas krevetes į indą. Užpilkite jas saulėgrąžų aliejumi su ghee, užberkite druskos ir viską sumaišykite. Įkaitinkite grilio groteles (jei … Skaityti toliau

Kiek kepti krevetes?

Kiek kepti krevetes

Krevetės yra skanus ir sveikas maisto produktas. Jos naudojami sriuboms, salotoms, picoms, risotto gaminti. Taip pat krevetes galima patiekti kaip atskirą patiekalą. Toks užkandis alui yra tiesiog nepakeičiamas.

Kiek virti krevetes?

Kaip ir kiek laiko reikia virti krevetes

🍤 Krevetes virti labai lengva, tačiau tai nereiškia, kad jų negalima sugadinti. www.valgo.me padės jums išvirti šias jūros gėrybes, kad jos tirptų burnoje.

🍤 Krevetės su traškia sezamų ir kokosų plutele

Krevetės su traškia sezamų ir kokosų plutele

Negaliu nepapasakoti apie nuostabųjį ir traškųjį krevečių užkandį. Kaip žinia, krevetės, kokiu nors būdu atsiradusios mano namuose, dažniausiai nemažai laiko užsiguli šaldiklyje. Kaip ir kitos jūros gėrybės. Kaip ir mėsa. Kodėl? – paprasčiausiai todėl, kad visuomet pirmenybę teikiu daržovėms, ryžių patiekalams, įvairiems apkepams, pieniškiems gardėsiams ar saldiems kąsneliams. Ir tik netyčia (arba tyčia – kai … Skaityti toliau

Kiek virti aštuonkojį?

kaip ir kiek laiko reikia virti astunkoji

Virti aštuonkojai – nėra dažnas mūsų stalo svečias. Bet juk vistiek įdomų, kaip reikia teisingai paruošti aštunkojį, kad jį nepervirti ir jis liktu skanus.

Kiek virti midijas?

Kaip ir kiek laiko reikia virti midijas

Midijos yra vienas populiariausių delikatesų, tačiau jas reikia tinkamai išvirti, kad išlaikytų skonį ir maistinę vertę. Vienas iš paprasčiausių būdų – virti puode.

Kiek virti kalmarus?

Kaip ir kiek laiko reikia virti kalmarus

Pamirškite apie beskonius ir guminius kalmarus. Mes išmokysime jus virti kalmarus keturiais skirtingais būdais ir kiekvieną kartą gauti minkštą ir labai skania mėsą.

Kaip valyti krevetes?

Kaip greitai nuvalyti krevetes

Kaip namuose išvalyti šviežias, virtas ir užšaldytas krevetes nuo kiautų. Daugelis žmonių mėgsta krevetes naudoti gamindami įvairius patiekalus. Prieš ruošiant tokius patiekalus, krevetės turi būti nuluptos. Žinoma, prekybos centre galite nusipirkti nuluptų ir virtų krevečių, kurios vėliau yra užšaldomos, tačiau turėtumėte suprasti, kad tokios krevetės savo skoniu gerokai prastesnės ne tik prieš šviežias, tačiau ir … Skaityti toliau